Beste hockey keepersspullen: Pak, bescherming & tas

door Joost Nusselder | Geupdate op:  1 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Dit is een uitgebreide reviewgids voor het kiezen van je volgende uitrusting als beschermer van het doel: de keeper!

Hier vind je advies en beoordelingen voor de beste keepershelmen, handschoenen, keepersshirts, broeken en andere pads!

Hier gaat het om:

Beste hockey keepersuitrusting

De keeper zijn is zwaar werk. Het is een van de belangrijkste posities in het spel.

Daarom hebben we deze complete koopgids samengesteld om je te helpen de beste sticks, helmen, broeken en andere spullen te tonen om je beschermd te houden tijdens de wedstrijd.

Daarnaast zullen we in deze positie van het spel de belangrijkste vragen over de keuze beantwoorden. Dus hef je hockeysticks op, want deze koopgids is voor jullie doelmannen!

De goalies zijn essentieel voor het winnen van de wedstrijd, zoals deze top 10 hockey keepers wel laten zien:

Beste Goalie Sticks

Doorgaans kunnen hockeysticks voor veldhockey binnenshuis of buitenshuis zijn. Hoe dan ook, je wilt een lichte en brede stick om die hoge reddingen gemakkelijk te maken.

De stoklengte is hier niet erg belangrijk. Bekijk onze goalie stick-beoordelingen hieronder.

Als je op zoek bent naar stokken in andere posities, bekijk ze dan in onze koopgids voor veldhockeysticks!

OBO Fatboy

De OBO Fatboy is een van de beste keepersticks voor jeugd-, gevorderde en elite spelers. Gemaakt van Kevlar, Carbon en fiber glass, deze OBO veldhockey keeper stick is super lichtgewicht voor zijn dikte om te helpen bij het maken van die high shot saves waar je lang voor hebt getraind.

Boog is niet erg belangrijk met dit soort sticks, deze wordt geleverd met een standaard booglengte.

Ik gebruik de Fatboy en ben er helemaal weg van! Het evenwicht is perfect en de bal vliegt er gewoon vanaf. Ondanks zijn naam is het inderdaad echt een hele lichte stick. Ik denk dat balans ook belangrijker is dan gewicht.

De Fatboy is hier verkrijgbaar

Grays GK 6000 ProMicro veldhockey keeper Stick

Kijkend naar de Grays GK 6000, is dit ook een van de beste goaliesticks dit jaar. In het ideale geval wil je een langere haaklengte uit je stick en dat levert de GK 6000.

Deze keeperstick is volledig goedgekeurd en voldoet aan alle europese-regels.

Super licht van gewicht en de kleur die je zoekt, dit is een perfecte aanvulling op je lijst met keepersuitrusting.

De Grays GK 6000 is hier verkrijgbaar

Natuurlijk zijn er andere situaties of speelstijlen waar een andere stick beter bij je zou passen. Lees ook onze volledige gids over de beste goalkeeper sticks om je te helpen in je keuze.

Beste hockey keeperhelm

Waarschijnlijk het belangrijkste element van je nieuwe keepershelm is het zicht. Je moet de bal altijd op het veld kunnen zien. Je wilt ook zeker weten dat je kooi volledig beschermend is.

Je zult merken dat hoe meer je betaalt, hoe meer beschermende helm en gezichtsmasker je kunt krijgen. Bekijk hieronder onze uitrusting recensies om de beste helm voor jou te vinden!

OBO Robo PE Veld Hockey Keeper Helm

We bevelen de OBO Robo hockey-keeperhelm aan als duurdere optie.

Dit is een volledig vallende helm gemaakt van een lichtgewicht, maar toch sterk plastic om te beschermen tegen hoge schoten. Je zult genieten van de geventileerde schaalafdekking om je koel te houden en oververhitting tegen te gaan.

Deze keepershelm is verkrijgbaar in kleine en middelgrote maten. Een verchroomde hockey-maskerkooi ziet er geweldig uit tijdens de gametijd!

Hij is hier te koop

Mercian Tempish Goalie veldhockeyhelm

Voor spelers van alle niveaus is dit keepersmasker de beste die er is. Samengesteld uit super duurzaam plastic dat licht van gewicht is, zul je dit niet eens op je hoofd voelen.

De hoekige vorm houdt het masker goed zichtbaar, vooral bij afbuigende of terugkaatsende opnamen. Een volledig instelbare achterplaat past op alle hoofdmaten.

Bovendien biedt de schuimrubberen voering met gesloten cellen je maximaal comfort en bescherming.

Deze Mercian is hier te koop

Grays G600 keepershelm voor veldhockey

De Grays G600 Keepershelm is een Hi-Tech gegoten helm en zit daardoor perfect. De schuimvoering is vervaardigd van hoge kwaliteit met een hoge dichtheid.

Je verliest de bal nooit uit het oog door het speciale ontwerp van de gril. Het kinkapje is verstelbaar voor extra draagcomfort en veiligheid tijdens het keepen.

Check de laatste prijzen hier

De beste keepersborstbeschermers

Op alle leeftijdsniveaus, zowel beginners als gevorderden, heb je een borstbeschermer nodig. De meeste borstkussens hebben de neiging om jouw borstgebied, schouders, buik, buikspieren en zijkanten te bedekken.

Daarnaast zijn er volledige body-chest beschermers die worden geleverd met elleboogbeschermers en die zich uitstrekken tot in de onderarm!

Hier zijn de beste twee, voor volwassenen en jeugd:

OBO Robo Full Body Chest Armour

Deze OBO-borstbeschermer is echt uniek (lijkt op een militair harnas). Als je het draagt, voel je je Superman met de 38 stukjes schuim die zijn gebruikt om deze kleding te maken.

Maar maak je geen zorgen, je zult geen flexibiliteit opofferen met deze hoeveelheid beschermingspantsering. Als je de borstbeschermer en de elleboogsteunen van de keeper wilt scheiden, is dit gemakkelijk te doen.

De maat hiervoor is in een jeugd of klein en volwassen of middelgroot en hij is hier verkrijgbaar.

OBO Jeugd Ogo Xs Field Hockey Goalie Borst Protector

Een andere favoriet bij fans van OBO, deze kleine en voordelige keepersuitrusting is perfect voor jeugdspelers die op zoek zijn naar volledige lichaamsbescherming maar niet teveel willen uitgeven.

Ontworpen met alle comfort en bescherming in het achterhoofd, zijn deze dichte schuimrubberen pads ontworpen om ballen af ​​te buigen en balanceren tijdens het spelen van de keeperpositie, terwijl je kinderen veilig op het veld blijven.

Bedoeld om te worden gedragen net onder je aangepaste team truien.

Check de laatste prijzen hier

Beste hockey keepers shirt

Als keeper is je teamtrui een belangrijk kledingstuk om je look een boost te geven. Door met een coole aangepaste trui te rocken, laat je iedereen op het veld en op de tribunes zien dat je weet hoe je de keepersrol op de juiste manier moet spelen.

Traditioneel komt Indian Maharadja uit met coole mesh-ontworpen uniformen om je te helpen die forwards een lesje te leren terwijl je hun schot uit de vleugel schiet en een save maakt … en je coaches gelukkig houdt.

Ook TK en Reece hebben goede kwaliteit shirts, dus het gaat met name om welke stijl jij je het prettigste bij voelt.

Al deze goalie shirts zijn hier verkrijgbaar bij hockeyhuis.nl

Beste hockey keeper broek bescherming

Een zeer belangrijk stuk keepersuitrusting zijn je keepersgordels. Dit zijn speciaal ontworpen stukken padding om je voorste of bekkengebied, liesstreek en staartbeen te bedekken.

Bovendien kun je een broek of korte broek over je beenbeschermingsgordels dragen. Ten slotte wil je een bekkenbeschermer voor een keeper, die soms afzonderlijk wordt geleverd.

OBO YAHOO Goalie Gordel

Deze OBO keepersbroek is speciaal ontworpen om je bovenbenen en binnenbeen te beschermen.

Het schuim met dubbele dichtheid is gemaakt om dichter te zijn en te beschermen tegen liesbeschietingen. Het buitenste schuim is gemaakt om meer beschermend en harder te zijn, en het binnenste dijschuim is zachter en comfortabeler.

De bekkenbeschermer voor de keeper is apart verkrijgbaar op deze set. Geweldig voor kinderen, middelbare schoolspelers of volwassenen.

Check de laatste prijzen hier

TK PPX 2.1 Safety broek

Als je een set veldhockey-keepersbroeken / -gordels nodig hebt die met een bekkenbeschermer komen, zijn deze TK-degenen voor jou.

Passend op dit stuk veldhockey-goalie-uitrusting, zul je deze broek geweldig vinden omdat ze geweldige vulling bieden op alle gebieden. Ontworpen met overal schuimrubberen vulling van hoge kwaliteit en een sterke en stevige bekkenbeschermer.

Veters en stropdasjes passen op alle gewicht, lengte en leeftijd.

Deze TK keepersbroek is hier verkrijgbaar bij hockeyhuis.nl

OBO Cloud Tok

Naast je gordelbroek heb je als topvrouw of man een tok nodig.

Deze zijn speciaal ontworpen om over je vrouwelijke anatomie te passen om te beschermen tegen hoge opnamen en ze zijn ook verkrijgbaar voor mannen.

Ze passen gemakkelijk over en van je andere hockey-goalie-uitrusting en -broeken. Alle merken bieden deze, van Grays tot Dita … .maar deze OBO hockeybeschermers zijn voor veldhockey het beste.

Hockeyhuis.nl heeft deze hier voor zowel mannen als vrouwen

Beste keepersschoenen

Hockey keeper kickers zijn erg belangrijk voor het keepen van die lagere shots. Ze bestaan ​​uit dicht schuim dat veerkrachtig is, om schoten uit de lucht te schieten en weg van het doel.

Bovendien zijn keeperslaarzen ontworpen voor hetzelfde doel en zijn ze ontworpen met stevig, beschermend schuim! Andere posities vereisen ook beschermende scheenbeschermers!

OBO Robo Plus Hi-rebound Field Hockey Keeper Kickers

Deze OBO keepers kickers zijn speciaal ontworpen met lichtgewicht Hi Def Polymeer om het draaien op de bal te verminderen bij het maken van rebounds of saves.

Komende in een hele coole kleur, en een elite, gevorderde of jeugdspeler zal van deze houden. Ook zijn deze beenbeschermers voor de keeper voorzien van verstelbare bandjes om je schenen, knieën en enkels strak te houden!

Deze OBO kickers zijn hier bij hockeyhuis.nl verkrijgbaar in verschillende kleuren

OBO Hi-Rebound Leg Guards

Je zult deze OBO Leg Guards zeker aan je goalie-uitrustingslijst willen toevoegen! Deze zijn gemaakt met Hi Def Polymer, een zeer dicht en sterk schuim, om je beschermd te houden en ervoor te zorgen dat je die noodzakelijke rebounds en saves kan maken.

Kom met duurzame verstelbare riemen om ze op hun plaats te houden en comfortabel op je been.

Deze leg guards van Obo zijn hier verkrijgbaar

De beste hockey keepershandschoenen

Let hier nu op als we het hebben over handschoenen voor keepers (andere posities zouden naar deze handschoenen moeten kijken). De hockey-handschoenen voor keepers zijn anders dan de rest van de spelers.

Om te beginnen, heb je een linkshandige handschoen ontworpen met een rechthoekige oppervlak om hoge schoten af ​​te buigen. Aan de rechterkant heb je een op maat gemaakte handschoen om je stick vast te houden terwijl hij je veilig houdt.

OBO Robo Hi-rebound paar hockey keepershandschoenen

Een ander uitstekend stuk keepersuitrusting van OBO, je zult deze keepershandschoenen geweldig vinden. Ontworpen met Hi Def polymeer padding, ben je volledig beschermd tegen alle schoten en rebounds.

Deze handbeschermers voor keepers zijn super comfortabel en hebben een uitstekende ergonomische grip. Ze komen met geweldige veters om je handen en vingers strak en op hun plaats te houden tijdens de speeltijd.

Check de actuele prijzen hier

Beste hockeykeepertas met wielen: TK Goalie Tas

Met al deze keepersapparatuur zul je een sterke, stevige en grote tas met wielen nodig hebben!

Ontworpen om te passen bij al je keepersuitrusting, van sticks tot helmen tot handschoenen, deze tas is geweldig. Het unieke ontwerp is geweldig en maakt het gemakkelijk om het te rollen tijdens het gebruik van het handvat.

Externe compartimenten om gemakkelijk mondbeschermers, ballen en andere spullen vast te houden!

Deze Malik bag is hier te koop bij hockeygear.eu

Conclusie

Iedere speler heeft zijn eigen positie in het spel, maar die van de keeper is om zijn plek stevig vast te houden, en daar heeft zij de juiste bescherming bij nodig.

Het kan lastig zijn om goedkope keepersapparatuur te koop te vinden. Als je het kunt betalen, koop dan de beste veldhockey-goalie-uitrusting, van stokjes tot helmen.

Dit zorgt voor maximale bescherming tegen de uitrusting die je koopt om verwondingen te voorkomen. Sla geen uitrusting over omdat je de meeste kans op letsel hebt zonder deze beschermende uitrusting.

Controleer bovendien altijd of de maat goed past door te spelen of te bewegen in de uitrusting en tijdens het testen van blocks! We hopen dat deze productrecensies je helpen bij het bepalen van de beste uitrusting voor jouw nieuwe spel.

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.