Over ons

Ik ben Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu en een content marketer, vader en ik houd van het schrijven over allerlei sporten, en heb zelf ook het grootste deel van mijn leven flink gesport.

Nu maak ik sinds 2016 samen met mijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.

Hoe verdienen we geld?

Wanneer je een aanbeveling leuk vindt die we hebben gemaakt in een van onze blogposts en op een link klikt om er meer over te lezen op de website van de verkoper, en uiteindelijk het item koopt, verdienen we een klein percentage van die aankoop als verwijzingsvergoeding, een commissie.

Dit kost jou natuurlijk geen extra kosten en je betaalt dezelfde prijs als je normaal zou doen in die winkel. Onze blogberichten zijn ook bedoeld om nuttig en grondig te zijn en om je de artikelen te laten zien die we leuk vinden, en door deze affiliate links te gebruiken, kunnen we een beetje inkomsten verdienen door onze inhoud te schrijven en hopelijk je helpen weloverwogen beslissingen te nemen over je aankopen.

Scheidsrechters.eu is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliate advertentieprogramma dat is ontworpen om ons een middel te bieden om vergoedingen te verdienen door te linken naar Amazon.com en gelieerde sites en we nemen ook deel aan programma’s van bol.com, viglink, tradetracker en tradedoubler.