Waar koop ik mijn voetbalschoenen met Afterpay?

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Hoe vaak maak je het wel niet mee? Je bent lekker online aan het shoppen voor sportproducten en je komt de mooiste producten tegen.

Vaak zie je een bepaald product zoals bijvoorbeeld prachtige voetbalschoenen die je echt moet hebben. Je klikt zo snel mogelijk op bestellen, je kijkt naar de prijs en moet de frustratie opdoen om te beseffen dat ze net iets te duur zijn.

Toch wil je die voetbalschoenen zo snel mogelijk thuis hebben. Wat doe je nu? Sinds een paar jaar zijn er verschillende methodes die je alsnog toestaan om iets te kopen terwijl je mogelijk op het moment maar weinig op je rekening hebt staan.

Voetbalschoenen met afterpay

Je betaalt het later, namelijk wanneer je genoeg geld op je rekening hebt. Dit doen mensen tegenwoordig met Afterpay.

Lees ook: dit zijn de must have zaalvoetbalschoenen

Op welke plekken kan ik voetbalschoenen kopen met Afterpay?

De meeste winkels, vooral online, worden steeds moderner. Zo hebben steeds meer van deze plekken de optie om bij het betalen te kiezen voor het handige Afterpay. Hier zullen we een paar van deze plekken noemen waar je lekker rond kunt kijken en als je van plan bent iets te betalen dan kun je dat gemakkelijk doen met Afterpay.

Voetbal-geest

voetbal-geeest schoenen met afterpay

Een andere plek waar veel verschillende voetbalschoenen verkrijgbaar zijn is op Voetbal-geest. Je hebt hier veel variëteit voor kinderen, mannen en vrouwen. Er zijn tientallen opties van Adidas, Nike, New Balance, Puma, Hummel en meer, verkrijgbaar voor verschillende prijzen en in alle maten.

Voetbal-geest doet uiterst zijn best om altijd de juiste voetbalproducten te verkopen. Vooral als het gaat om voetbalschoenen willen ze altijd beschikken over de juiste schoenen speciaal voor de voetballers die graag over het veld rennen.

Ook bij Voetbal-geest heb je in je voordeel dat je met Afterpay kunt betalen. Je kunt op de site kijken naar de nieuwste voetbalschoenen en na het bestellen ze zo snel mogelijk in huis hebben.

De collectie voetbalschoenen vind je hier.

SerieAstore

SerieAstore voetbalschoenen achteraf betalen

Een andere winkel met een focus op de beste en nieuwste voetbalspullen zoals trainingspakken, voetbalaccessoires, lifestyle kleding en natuurlijk voetbalschoenen. SerieAstore doet uiterst zijn best zodat je zo snel mogelijk de juiste spullen in huis hebt.

Deze winkel is erg klantgericht, zo hebben ze veel aandacht voor de juiste bezorging en klanttevredenheid. Je kan hier tot laat nog een bestelling doen om er zeker van te zijn dat je pakket zo snel mogelijk klaar is om opgestuurd te worden en op de volgende dag bij je klaar ligt.

Het beste van alles is nog dat je hier ook de mogelijkheid hebt om met Afterpay te betalen. Dit is de ideale last touch dat garandeert dat je snel het veld op kunt met de meest kwaliteitsvolle voetbalschoenen.

De soorten voetbalschoenen die ze te bieden hebben zijn o.a. Nike, Adidas en Puma in varianten voor natuurgras, drassig veld, kunstgras, straat, zaal, turf, en meer. Ze zijn beschikbaar in alle maten voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.

De voetbalschoenen van SerieAstore vind je hierhttps://www.serieastore.nl/voetbalschoenen.html.

Decathlon

Voetbalschoenen van Decathlon

Decathlon is ook een erg populaire optie voor mensen die op zoek zijn naar sportartikelen. Buiten de juiste hoeveelheid aan sportartikelen hebben ze vaak ook goede prijzen. Ze beschikken bijna over alles. Ook als je op zoek bent naar een specifiek artikel dan kun je bijna altijd wel terecht bij de Decathlon.

Met een redelijk groot assortiment aan voetbalschoenen kun je een kijkje nemen naar verschillende varianten voor voetballen op natuurgras, kunstgras, op straat en in de zaal. Zo kun je kiezen voor Nike, Adidas, Puma en voor de favorieten, unieke Kipsta voetbalschoenen in diverse stijlen en kleuren.

Decathlon staat ook onder de winkels waar je de mogelijkheid hebt om achteraf te betalen met Afterpay.

Bekijk het volledige aanbod voetbalschoenen van Decathlon hier op de site.

Lees ook: dit zijn de beste scheidsrechter voetbalschoenen

Intersport

Als je zo snel mogelijk de mooiste voetbalschoenen in huis wil hebben dan kun je bijvoorbeeld kijken bij de Intersport. Intersport staat bekend om zijn grote diversiteit aan sportproducten zoals onder andere voetbalschoenen. Je hebt hier in je voordeel dat sinds kort veel mensen de mogelijkheid hebben om te betalen met Afterpay.

Bij Intersport heb je honderden modellen beschikbaar om uit te kiezen. Van Nike, Adidas, Puma, Pro Touch en meer. Elke keer als er nieuwere varianten uitkomen dan komen deze vaak snel te koop bij de Intersport. Als je op de hoogte bent kun je zo snel mogelijk de nieuwste voetbalschoenen verkrijgen met een bestelling en aankoop via Afterpay.

Lees ook: wat heb je allemaal voor spullen nodig voor een effectieve training?

Wat is Afterpay en wat is het nut?

voetbalschoenen met afterpay

In veel gevallen maak je mee dat je iets heel graag wil, maar dat je er al snel achterkomt dat je op dat moment niet genoeg geld op je bankrekening hebt staan. Zo kun je al snel te kort komen en je afvragen wat je eraan kunt doen om toch dat bepaalde artikel aan te schaffen op dat moment.

Dit hoeft niet noodzakelijk een probleem te zijn, overal is een oplossing voor. Tegenwoordig is het een erg handige en populaire trend om spullen te kopen of te bestellen via Afterpay.

Afterpay houdt in dat je op het moment van de betaling kiest voor een speciale betaalmethode. Deze methode zorgt ervoor dat je de betaling toch waar kan maken en achteraf te betalen. Je krijgt vaak een tijdlimiet van meestal rond de 14 dagen om het bedrag te betalen, zo gemakkelijk is het. Zo kun je rustig aan proberen het bedrag op te bouwen om de betaling die je hebt gedaan te voldoen.

Wat je veel meemaakt is dat hoe minder groot het bedrag, hoe gemakkelijker je een betaling doet. Voor een paar schoenen van tussen de € 60,- en € 250,- zal je betaling veel sneller goedgekeurd worden dan bij iets van een paar duizend.

De meeste mensen bestellen via internet, maar er zijn ook opties voor de traditionele kopers om met Afterpay te betalen in een fysieke winkel. Veel winkels hebben zo de optie om online te gaan, de details laten weten van de aankoop, een barcode scannen en via Afterpay te betalen bij de winkel zelf.

De Afterpay betaalmethode is voor velen veel voordeliger vergeleken met bijvoorbeeld een aankoop doen met een creditcard. Zo heb je bij deze methode niet te maken met rentekosten over de hoeveelheid van de betaling. Bij creditcards gaan de bedragen alleen maar sneller omhoog.

Wanneer je nu de perfecte schoen hebt, is de volgende stap natuurlijk om je te verdiepen in de juiste voetbal.

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.