Joost Nusselder

door Joost Nusselder | Geupdate op:  14 juni 2022

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Joost Nusselder staat bekend als “The Content Decoder” en is eigenaar van een digitale uitgeverij Decision Tree Online Services die adverteerders helpt om gerichte doelgroepen te bereiken. Met zijn team kan hij elke maand meer dan 1 miljoen thuiskoks, ouders, surfers en gitaristen in de hele portfolio bereiken door zijn passies om te zetten in informatieve inhoud.

Met meer dan 11 jaar ervaring in commerciële en zakelijke analyses, is hij buitengewoon gepassioneerd en goed geïnformeerd over UX, webinhoud en analyse om lezers het beste van dienst te zijn, hen betrokken te houden op de pagina en video en terug te komen voor meer. Een geweldige manier om bekendheid te krijgen voor jouw merk als jij je op een van hun niches richt.

Je kunt hem hier vinden:

Linkedin

Facebook

joostnusselder.nl

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.