Waar koop ik mijn hockeyspullen met Afterpay?

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Kom je af en toe geld te kort als je op zoek bent naar bepaalde artikelen op internet? Iedereen maakt het wel eens mee. Je gaat online om lekker naar verschillende producten te kijken en als je iets leuks tegenkomt blijkt dat het net iets te duur is.

Zo kan je meemaken dat je bijvoorbeeld op zoek bent naar hockeyspullen van goede kwaliteit. Je gaat verschillende sites met de leukste en beste spullen af en uiteindelijk vind je waar je naar op zoek was.

Waar koop ik mijn hockeyspullen met afterpay

Als laatste kijk je naar de prijs en dan zie je dat je net niet genoeg hebt om ze op dat moment te bestellen. Hoe frustrerend is dat?

Dagelijks maken duizenden mensen dit mee en kunnen ze hun aankopen jammer genoeg niet waarmaken. Maar er is nog hoop, want tegenwoordig zijn er winkels die de optie hebben om achteraf te betalen.

Dit gaat om een speciale betaalmethode genaamd Afterpay waar je voor kunt kiezen op het moment van de betaling.

Sommige winkels hebben tegenwoordig een overeenkomst met Afterpay om hun klanten toch met de beste producten thuis te laten komen ondanks hun (tijdelijke) geldtekort.

Als koper kan je het bedrag in fases terugbetalen voor de gestelde einddatum.

Lees ook: waar kan ik een trainingspak achteraf betalen

Waar kan je hockeyspullen kopen met Afterpay?

Er zijn veel verschillende winkels waar je diverse sportspullen kunt halen en betalen met Afterpay. Als het gaat om hockeyspullen van goede kwaliteit en winkels met een diversiteit aan artikelen dan zijn er een paar specifieke winkels waar je zonder moeite kunt betalen met Afterpay.

Bij deze winkels hoef je alleen op bestellen te drukken en de betaling via Afterpay te regelen. Na het betalen, en als je op tijd de bestelling hebt gedaan, heb je de artikelen vaak de volgende dag bij je thuis.

JuniorHockey

Voor echte hockeyliefhebbers bestaat er JuniorHockey. Deze winkel is speciaal opgericht voor verkoop van hockeyspullen en het is één van de weinige internetwinkels ter wereld die zich speciaal richt op verkoop van hockeyspullen.

JuniorHockey heeft een grote focus op het kunnen verkopen van de beste artikelen. De collectie kent een grote diversiteit en tegelijkertijd zijn de producten van de hoogste kwaliteit. Zo beschikken ze over items van merken als Asics, Adidas, Brabo, Grays, Dita, Gribbid en meer.

Deze winkel doet er alles aan om te zorgen voor een grote betrouwbaarheid en het leveren van een goede dienst. Het voordeel van deze internetwinkel is dat je ook de optie hebt om te kunnen betalen met Afterpay.

De hele collectie hockeyspullen vind je hier.

Decathlon

Decathlon biedt ook een grote variëteit als hockeyspullen betreft. Zo kan je er terecht voor hockeykleding, accessoires, hockeysticks, hockeyschoenen en meer van verschillende merken als Kipsta, Adidas, Dita, TK, Grays, Asics, Brabo en meer.

Decathlon biedt hockeyproducten voor mannen, vrouwen en kinderen. Je hebt hier ook in je voordeel dat je met Afterpay kunt betalen. Met een snelle bestelling heb je de beste hockeyspullen zo snel mogelijk bij jou thuis.

Bekijk alle hockeyspullen die je met Afterpay kunt kopen hier op de site van Decathlon.

Intersport

Intersport is een van de plekken waar je de grootste variaties aan sportproducten kunt vinden. Intersport is overal ter wereld te vinden en doet zijn best om over alle soorten producten te beschikken zodat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent.

Zonder twijfel kun je hier alles vinden dat met hockey te maken heeft. Van hockeysticks, handschoenen, hockeyschoenen, scheenbeschermers, tassen, gebitsbeschermers, en meer. Je kunt kiezen uit modellen van merken als Adidas, Asics, Brabo, Dita, Grays, Osaka, en meer.

Intersport doet zijn uiterste best om op alle manieren hun producten te kunnen verkopen om zo vaste en tevreden klanten te kunnen behouden. Zo hebben klanten in hun voordeel dat ze kunnen kiezen uit grote variaties aan artikelen en achteraf kunnen betalen met Afterpay. Zonder moeite kun je je bestelling plaatsen, kiezen voor deze betaalmethode en je kunt zo snel mogelijk met je nieuwe spullen het hockeyveld op.

Lees ook ons artikel over ijshockeyschaatsen mocht je niet kijken voor veldhockey.

Wat is het voordeel van betalen met Afterpay?

Te vaak maken mensen mee dat ze een product graag willen hebben en nodig hebben, maar ze op dat moment het gehele bedrag niet kunnen betalen. Dit kan voor veel frustratie zorgen.

Moet je nagaan dat je zomaar een maand zou moeten wachten om eindelijk een bepaald product te kunnen bestellen. Mogelijk zal je zelfs langer dan een maand moeten sparen tot dat je de juiste hoeveelheid geld bij elkaar hebt.

Dit soort dingen maak je mee bij veel winkels, zowel op internet als bij fysieke winkels. Hoe graag je de artikelen ook mee naar huis wil nemen, het is gewoon niet mogelijk. Zonder te betalen krijg je natuurlijk niets mee.

Gelukkig bestaat er sinds een paar jaar een speciale betaalmethode genaamd Afterpay. Net zoals de naam aangeeft houdt dit in dat je letterlijk na een aankoop achteraf betaalt. Dit geeft je als koper de mogelijkheid om online producten te kopen, deze methode te activeren bij een betaling en achteraf het bedrag op te bouwen om het terug te betalen.

Steeds meer winkels maken het mogelijk om klanten te laten betalen met deze speciale methode zodat hun klanten hoe dan ook de spullen waar zij in geïnteresseerd zijn aan kunnen schaffen.

Maak je vaker mee dat je net niet genoeg hebt om een product te kopen maar je weet zeker dat je binnen een korte tijd wel genoeg zal hebben om met deze methode te betalen? Dan is Afterpay een geschikte optie voor jou.

Net zoals bij een creditcard maak je een soort kredietbetaling waarbij je achteraf terugbetaalt. Het voordeel van Afterpay is dat je bij een vroege terugbetaling geen rentekosten hoeft te betalen zoals je zou doen bij een normale creditcard. Afterpay geeft je rond de 14 dagen om het bedrag te completeren, dit hangt ook af van het bedrag.

Ben je een traditionele koper? Het is ook mogelijk bij sommige winkels een online betaling te doen en achteraf bij een fysieke winkels langs te gaan. Dit hangt wel af van de winkel en of ze dat toestaan. Op deze manier hoef je niet op je bestelling te wachten, je doet gewoon de Afterpay betaling en laat een bewijs zien bij de kassa van die winkel.

Via deze methode kun je lekker op zoek gaan naar je favoriete hockeyspullen bij een van de winkels die het mogelijk maken en voor je het weet liggen ze bij je klaar. Je moet wel met alle verantwoordelijkheid het bedrag zo snel mogelijk terug betalen.

Bekijk ook onze post met alle hockey scheidsrechters accessoires en kleding

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.