Waar koop ik mijn trainingspakken met Afterpay?

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Hoe vaak maak jij het mee dat je tijdens een shopronde op internet op een gegeven moment een bepaald product ziet die je graag wil hebben. Je weet zeker dat dit het product is dat je moet hebben, want je hebt al behoorlijk wat sites vergeleken.

Het kan gaan om bijvoorbeeld een mooi trainingspak. Je kijkt gelijk naar de prijs, maar je ziet al snel dat je niet genoeg op je rekening hebt op dat moment om het trainingspak te bestellen.

Trainingspakken met afterpay

En dat terwijl je het zo graag wilde hebben en dit echt de mooiste en leukste is! Dit kan veel frustratie opleveren.

Om dit soort situaties te vermijden raden wij aan om voortaan te kijken op websites van winkels waar je kunt betalen met het populaire Afterpay.

Afterpay geeft je de mogelijkheid achteraf de betaling te doen bij die winkels die hierbij aangesloten zijn.

Winkels waar je trainingspakken kunt kopen met Afterpay

Ben je op zoek naar een kwaliteitsvol trainingspak die goed bij je past of die comfortabel is bij het sporten en je wilt betalen met Afterpay? Dan zijn er een paar opties waar je de beste producten kan verkrijgen voor een scherpe prijs.

Er zijn zeker een aantal goede sportwinkels die een overeenkomst hebben met het bedrijf dat deze unieke betaalmethode aanbiedt.

Dus als je vanaf nu een website bezoekt, kijk dan eerst naar de betaalmogelijkheden voordat je verliefd wordt op een trainingspak dat je niet kan betalen en die alleen maar bij een zaak verkrijgbaar is waar je direct moet afrekenen.

Hieronder een rij van sportzaken waar wél Afterpay wordt aangeboden.

Voetbal-geest

Net als bij Intersport heb je bij Voetbal-geest een grote hoeveelheid voetbalproducten om uit te kiezen. Ze beschikken vaak over alle laatste voetbalproducten en -accessoires en de meeste voetballiefhebbers kunnen hier wel wat van hun gading vinden.

Voetbal-geest heeft bijna alles wat met voetbal te maken heeft, o.a. trainingspakken van Nike, Adidas, Hummel en Puma. Ze hebben ook trainingspakken van bepaalde clubs zoals Real Madrid, Bayern, Valencia, Ajax, en meer.

Bekijk het aanbod trainingspakken hier bij voetbal-geest.

SerieAstore

Voor een grote variëteit aan trainingspakken kan je terecht bij SerieAstore. Deze winkel heeft veel verschillende soorten trainingspakken van merken als o.a. Umbro, Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Senior, Touzani en meer.

SerieAstore zorgt ervoor dat de collectie de meest populaire en hippe trainingspakken in huis heeft. Dit kan zijn voor casual wear gedurende de dag of trainingspakken die je echt tijdens het sporten gebruikt. Het maakt niet uit wat je kiest, je kan alles gemakkelijk betalen met Afterpay.

Bekijk de trainingspakken van SerieAstore hier

Decathlon

Decathlon is nog zo’n zaak voor sportliefhebbers. Hier zal je snel leuke modellen vinden als het gaat om trainingspakken. Decathlon beschikt over trainingspakken van de merken Kipsta, Adidas, Puma, Nike en Domyos, in verschillende kleuren en maten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Bij Decathlon kun je ook online je bestelling doen en betalen met Afterpay.

Kijken, klikken en kopen, gemakkelijker en sneller kan niet!

De trainingspakken vind je hier bij Decathlon

Intersport

Intersport is mogelijk de grootste winkel als het gaat om een grote hoeveelheid producten. Het goede nieuws is dat het hier sinds kort ook mogelijk is een betaling te doen met Afterpay.

Neem een kijkje op de Intersport website en je zult al snel veel soorten trainingspakken zien van diverse merken als Nike, Adidas, Puma, Hummel en Energetics, in verschillende maten en kleuren voor mannen, vrouwen en kinderen.

Plus ze hebben ook een aardig aanbod van scheidsrechterskleding.

Het nut van een betaling doen via Afterpay

Trainingspakken met Afterpay

Als je een tekort aan geld hebt op een bepaald moment, maar toch heel erg graag een product aan wil schaffen dan kun je tegenwoordig betalen met Afterpay.

Als je niet genoeg geld hebt voor een bepaald product dan voelt het wel eens alsof het extra lang duurt tot je eindelijk genoeg geld op je rekening hebt. Af en toe kan dit een maand duren, bijvoorbeeld tot je weer wordt uitbetaald op werk.

Of soms moet je zelfs tot twee maanden sparen om voldoende geld te hebben buiten al je normale dagelijkse uitgaven.

Soms heb je het product gewoon nodig, bijvoorbeeld dat trainingspak –  als je trainingen weer beginnen is het wel fijn als je iets aan kan doen. Ook al is je salaris misschien nog niet binnen.

Of andere keren maak je mee dat het specifieke product binnen die tijd niet meer op de website staat, dat de prijs is veranderd of dat hij eventueel uitverkocht is.

Dit wil jij als koper natuurlijk allemaal vermijden en winkels willen natuurlijk graag hun producten verkopen.

Sinds een paar jaar bestaat er de optie met Afterpay te betalen. En steeds meer winkels sluiten zich hierbij aan. Het biedt een extra service voor jou, als klant en de winkel behaalt op deze manier meer omzet.

Zo kun jij als klant toch je favoriete artikelen aanschaffen terwijl je misschien maar de helft op je rekening hebt staan of mogelijk op dat moment niet alles wil uitbesteden aan dat artikel.

Hoe werkt Afterpay?

Net als bij een creditcard maak je een kredietbetaling en kun je het achteraf langzaam betalen. Meestal binnen 14 dagen maar dit hangt af van de grootte van het bedrag. Het voordeel van Afterpay is dat er geen hoge rentekosten aan vast zitten.

En het is niet alleen ideaal om producten bij websites te bestellen. Als je graag van traditioneel kopen houdt dan kun je gewoon terecht bij de fysieke winkel die deze betaalmogelijkheid aanbiedt. Je moet online de aankoop regelen, naar de winkel gaan om een product te halen, een barcode scannen en je kan je spullen meenemen.

Is achteraf betalen iets voor jou? Dan is het een aanrader om voortaan bij winkels te kijken waar je de mogelijkheid hebt om te betalen met deze unieke betaalmethode.

Je kan lekker shoppen en als je er zeker van bent wat je wil hebben hoef je alleen op betalen te drukken en het artikel zal zo snel mogelijk bij jou thuis komen.

Afterpay stelt wel een aantal eisen, die er in wezen op neerkomen dat hun klanten verantwoordelijke kopers moeten zijn en het krediet moeten terugbetalen binnen een bepaalde termijn.

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.