Scheidsrechter winkel: dit zijn de online shops

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Als scheidsrechter heb je een aantal artikelen nodig om je vak te kunnen beoefenen. Dit kunnen extra accessoires zijn die het je gemakkelijker maken of die essentieel zijn om het spel te begeleiden, tot de juiste kleding om duidelijk kenbaar te maken dat je de scheidsrechter bent.

Dit zijn een aantal van de top online winkels waar jij terecht kunt voor de meeste van deze artikelen. En natuurlijk zijn het ook gewoon sportwinkels om je andere sportartikelen te halen.

Scheidsrechter online winkels

Dit zijn de scheidsrechterswinkels

Decathlon, sportspullen en accessoires

decathlon scheidsrechter winkel

Decathlon is zo’n winkel waar je echt alles kunt vinden op sportgebied. Met hun eigen merken hebben ze een assortiment voordelige spullen zodat je er alles kunt kopen om je sport te kunnen beoefenen op een budget.

Hun sportartikelen zijn netjes onderverdeeld in winkel-categorieën per sport en onder de voetbal-sectie vind je ook een aantal scheidsrechter-specifieke items.

Zo kun je er alles vinden van fluitjes tot aan de kaarten die je nodig zult hebben om het spel te begeleiden. Decathlon is een echte megastore waar je ook gelijk nog even je sportschoenen en trainingspak kunt kopen.

Ze hebben hun scheidsrechter-accessoires hier op de website staan.

Plutosport, tenues en meer

Plutosport online winkel

Bij Plutosport gooien ze het niet zo op de accessoires, maar meer op de outfits, de scheidsrechters kleding. Dit is een hele grote online winkel met een uitgebreid aanbod op sportgebied, ook ingedeeld in handige categorieën pér sport.

Alleen voor de scheidsrechtersoutfits hebben ze al drie pagina vol artikelen. De shirts hebben allen een hoge kwaliteit en kun je kopen inclusief de borstzak, wat ze onderscheiden van normale sportshirts in tenues.

Neem een kijkje bij Plusport hun online scheidsrechter afdeling.

Sportdirect, notitieblokken kaarten & shirts

sportdirect online shop

Wat betreft scheidsrechterskleding wellicht niet zo uitgebreid als Plutosport, heeft sportdirect wel beschikking over een assortiment extra accessoires voor de scheidsrechter. Je kunt er dus prima terecht voor je kaarten, notitieblokjes én outfit. Ook kun je natuurlijk de juiste schoenen kiezen voor jouw spelvoorkeuren.

De winkel biedt gratis verzenden aan vanaf 20,- euro wat het gemakkelijk maakt om even snel iets te bestellen, en mocht je ook kleding of schoenen kopen en het past toch niet, kun je het bij hen eventueel ook gratis retourneren.

Het scheidsrechtersaanbod vind je hier op hun site.

Het Hockeyhuis, online shop voor de hockey scheidsrechter

Hockeyhuis online scheidsrechterswinkel

Ook spullen voor de hockey scheids kunnen natuurlijk niet uitblijven. Bij het Hockeyhuis hebben ze niet alleen alles voor de hockeyspelers, maar ook veel accessoires en tenues voor de scheidsrechters die het spel moeten leiden.

Bij hen kun je boven 75,- euro gratis verzenden krijgen, en je kunt er zelfs achteraf betalen mocht je dit prettig vinden. Het hockeyhuis biedt je kaarten, notitieblokken, fluitjes en eigenlijk alles wat je nodig kunt hebben tijdens de wedstrijd.

Hun scheidsrechtersaccessoires kun je hier vinden

Lees ook: dit is het leukste scheidsrechter speelgoed om je kind alvast de kriebels mee te geven

Avantisport, ruim assortiment voor verschillende sporten

avantisport scheidsrechterswinkel

Bij Avantisport kun je artikelen voor veel verschillende sporten vinden. Van casual sneakers tot alles voor running en fitness, totaan wintersport en ook de nodige spullen voor zwemmen. Natuurlijk hebben ze ook voetbal artikelen beschikbaar en zelfs een aantal scheidsrechterspecifieke producten.

Je fluitjes, kaarten en notitieblok kun je hier prima kopen terwijl je wellicht ook wat andere zaken aan het shoppen bent. Ze hebben een gratis verzend- en retourservice voor bestellingen boven 65,- euro, en misschien nog wel het meest aantrekkelijke zijn de hoge kortingen voor teams. Zo kun je direct als scheidsrechter aanhaken bij aankopen van je voetbalclub om wat extra te kunnen besparen.

Deze scheidsrechtersaccessoires hebben ze op de site.

Voetbal-geest, alles voor voetbal (scheidsen)

voetbal-geest online scheids shop

Voetbal-geest heeft uiteraard gezien de naam een specialisme. Ze focussen zich helemaal op voetbal en dat zie je ook direct aan het assortiment. Ook op scheids gebied hebben ze dus alleen voetbal artikelen dus als je voetbalwedstrijden fluit zit je aan het juiste adres.

De accessoires hebben ze hier staan, maar je kunt er ook terecht voor shirts en schoenen voor verschillende veldtypen.

Voetbalshop, de naam zegt het al

voetbalshop online scheidsrechters winkel

Zeker, de naam zegt het al. Een begrip op het gebied van alles voor de spelers. Van tenues totaan de aanvoerdersbanden, en dit hebben ze ook prachtig doorgevoerd naar een aantal super artikelen voor scheidsrechters.

Hier kun je bijvoorbeeld een scheidsrechtershorloge kopen, maar ook notitieblokken, én een heel ruim assortiment van kleding.

Kijk op deze pagina voor het aanbod voor voetbalscheidsrechters.

Lees ook: onze tips over het kopen van het juiste voetbaldoel

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.