Buitenlandse scheidsrechter cartoons – leuke stripjes over voetbal

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

(cartoon bij cycstcharles.com)

Sommigen gaan over hoe mensen ons scheidsrechters zien. Iedereen heeft daar een ander beeld bij dus ok door de spot mee te drijven is altijd leuk, en soms een beetje waar :)

De volgende komt bij Athleticuniforms vandaan en gaat over het feit dat voetbal, of daar “soccer”, veel minder populair is. En vergeleken met de contactsport American Football misschien ook wel als een mietjessport wordt gezien. Je moet die Amerikanen overtuigen met termen die zij zelf begrijpen, anders dring je nooit tot ze door:

strip over voetbalregels

(cartoon bij athleticuniforms.biz)

  

Dan eentje die gaat over Enbridge, niet echt een scheidsrechterscartoon, maar wel een leuke vermelding in dit geheel:

cartoon over vrouwenvoetbal

(cartoon bij raesidecartoon.com)

 

De volgende is weer een echte scheidsrechterscartoon. Nooit echt een goede start van de wedstrijd wanneer je de (niet al te positieve) reacties op zijn vorige fluitpartij kunt zien.

scheidsrechter wordt bekogeld in deze strip

(cartoon bij sircolby.com)

Lees ook: dit zijn de trainingsspullen die je voor een goede voetbaltraining wilt hebben

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.