Scheidsrechter als puzzelwoord: synoniem met 6 letters, of 7 letters

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Ok, misschien niet helemaal bedoeld voor al jullie scheidsrechters onder ons, maar er zijn ook een hoop sportfans die alleen met scheidsrechters in aanraking komen bij het spelen van een wedstrijd of het kijken van een potje voetbal, tennis of andere sport op tv.

Jullie weten wellicht niet alle synoniemen die er zijn voor scheidsrechter.

scheidsrechter synoniem voor kruiswoordpuzzels

Nou is er eentje die vaak voorkomt als puzzelwoord, die je in moet vullen in een kruiswoordpuzzel om hem op te kunnen lossen. De meest voorkomende is:

een ander woord voor scheidsrechter met 7 letters

Nou, dat moet haast wel arbiter zijn.

Dan is er nog de veelvoorkomende vraag over een scheidsrechter bij tennis (en soms wordt hij ook gesteld over cricket).

een ander woord voor scheidsrechter bij tennis (6 letters)

Het antwoord voor die puzzel is umpire, soms ook wel gespeld als empire mocht het anders niet passen. Maar dat is eigenlijk niet correct.

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.