Padel World Championship

door Joost Nusselder | Geupdate op:  4 oktober 2022

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

De Padel World Championship is een internationale competitie van padel die sinds 1992 elke tweede jaar gehouden wordt. De eerste editie werd gehouden in Spanje. Het evenement wordt georganiseerd door de Internationale Padel Federatie en omvat zowel mannen- als vrouwencompetities.

Padel World Championship logo
Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.