Ta en titt på disse morsomme og til tider pinlige dommerblokkerne

av Joost Nusselder | Oppdatert på:  5 juli 2020

Det er med stor glede jeg skriver disse artiklene for leserne mine, dere. Jeg godtar ikke betaling for å skrive anmeldelser, min mening om produkter er min egen, men hvis du synes mine anbefalinger er nyttige og du ender opp med å kjøpe noe gjennom en av koblingene, kan jeg få en provisjon på det. mer informasjon

Noen ganger, spesielt etter at du har sett favorittklubben din tape mot dommerens feil avgjørelse, har du lyst til å se noen dommerblokker.

Jeg har søkt rundt på nettet og funnet noen av de mest morsomme og flaut bloopers, gaffes og feil her for å hjelpe deg med å slappe av. Hva folk ikke allerede gjør når de står på banen med en ball.

Nyt videoene!

Dommer Bloopers

Det starter godt med et veldig dårlig feilgrep over ballen. Klassisk!

Topp 10 dommerfeil

Deretter videre til de 10 beste dømmefeilene. Baller over mållinjen, den slags klassiske feil, men veldig over toppen. Tydelige feil gjort av dommerne. Mål laget med en falsk overskrift for eksempel. En fra Messi, der han later som han skal, men gjør kroppen litt lengre ved å banke ballen i mål med hånden. Ikke sett, og et mål tildelt!

Den morsomste dommerblopen

Denne videoen laget av Fox sports viser en rekke bloopers som følger hverandre i rask rekkefølge. Husker du for eksempel et spill der straffemerket ikke lenger ble funnet på grunn av snøen? Et hjørne som ikke kunne tas av en linjemann som var i veien. Merkelige bloopers du ikke kan forestille deg.

Og hva med et slag mot hodet med linjeflagg? Alt kommer sammen i denne videoen.

Fotball dommere mest morsomme øyeblikk

Så denne fra Storbritannia. De mest morsomme øyeblikkene til fotballdommere. Et fall over en spiller, en homofil dommer alt i rosa da? Å løpe opp mot spillere og velte dem? Alt ved et uhell selvfølgelig, men åh så dumt! Et hjørnespark som traff en linjemann nøyaktig igjen. Baller til hodet på dommeren, de slo hardt!

Og så en dommer som ikke kan skjule gleden over et mål, ai! Smertefullt! Spray på skoene til spillere som ønsker å sette veggen for nær? Det er selvfølgelig humor.

Topp 10 sjokkerende dommerfeil

Noen gjenkjennelige fra de andre videoene og også noen få nye. Dette er 10 av de mest sjokkerende feilene du kan gjøre som dommer. Hvordan vil du vise deg på banen etter dette?

Dommeren feiler

Dette er virkelige tabber. Rekker ballen ved et uhell fra en ødelagt spiss? Hvordan sier du det riktig? En spiller som kommer for å lukte på armhulen mens du signaliserer et frispark? En dommer som bare unnviker ballen, men faller på grunn av den?

Morsom dommer mislykkes

Nok en fra Storbritannia. denne morsomme dommeren mislykkes. Vel, den første er ganske kul. Linjemannen viser også talentene sine ved å sette ballen i nakken. Så er det en annen som danser underlig på sidelinjen, visste ikke at det ble filmet.

Dommerne sprengte på spillere, alltid en fin effekt, selvfølgelig. Men du kan ikke gjøre et skikkelig angrep på en dommer som spiller. Og det skjer oftere enn du kanskje tror. En spiller sparker selv skoen mot en linjemann.

En morsom fiasko er sprayen som ikke ser ut til å ville spraye, bare for å gå rett i sitt eget ansikt etterpå :)

Deretter en kamp hvor alle løper etter dommeren. Han hadde ved et uhell banket på en spiller litt for hardt, det ble tydeligvis ikke verdsatt! Det motsatte kan bare være en rar ballettdansende ref.

Feil avgjørelse trekker uavgjort

En spennende handling som går like vidt, så telleren som går inn. Det lover å bli en spennende kamp. Det er 1-0, så 8 minutter før halvtid kommer utligningsmålet, 1-1. Før pause var stillingen 1-2 og lagene går inn i andre omgang. Deretter en straffe som utligner. 2-2. Så en ny het diskusjon om 3-2, var han over streken eller ikke? Dommerens avgjørelse ble ikke verdsatt. Med straff blir det 3-3. Tegne.

Bisarrt mål tildelt av dommer

Mens keeperen har ballen, hoder en spiller den ut av hendene og klarer å score. Dommeren godkjenner ham.

Bloopers: en full dommer

Til slutt prøver en fin, enkel, full dommer på banen fortsatt å utstråle sin autoritet. Han blir eskortert av banen, men kan knapt gå til garderobene. Spillet vil bli avbrutt i veldig lang tid på grunn av dette! Tross alt støtter noen ham bare for å få fart. Du vil bli dommer være i din beste form Jeg tror dette er veldig ekstremt omvendt.

På slutten mottar han applausen med verdighet.

Joost Nusselder, grunnleggeren av referees.eu er en innholdsmarkedsfører, far og elsker å skrive om alle typer idretter, og har også drevet mye sport selv det meste av livet. Siden 2016 har han og teamet hans laget nyttige blogginnlegg for å hjelpe lojale lesere med sportsaktiviteter.