Leuk scheidsrechter speelgoed voor je kind, complete scheidsrechterset en meer

door Joost Nusselder | Geupdate op:  5 juli 2020

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

We hebben het web afgezocht en niet heel veel verschillende speelgoed artikelen gevonden rondom het scheidsrechters thema. Maar er zijn wel een aantal speeltjes die we heel leuk vinden en hier met je willen delen.

Sportline scheidsrechter speelset

Als jij zelf nou scheidsrechter bent, en je bent trots op je vak. Dan is er eigenlijk niets leukers dan om je kleine kind ook in aanrakingen te brengen met deze belangrijke functie. Nu kun je dat doen met de Sportline scheidsrechter speelset!
Een veilige versie van een set kaarten en fluitje, deze scheidsrechter speel variant van de belangrijkste attributen van elke arbiter bevat een gele, een rode kaart en een ijzeren fluit, bungelend aan een koordje.
Niet zo duur en een leuk beginnetje voor je zoon of dochter in dit prachtige vak van ons. Lekker stevig door de harde plastic kaarten en blijft bij veelvuldig gebruik in mooie conditie.
De laatste keer dat ik keek was de prijs onder de 10,- euro in ieder geval, dus niet zo duur, maar je kunt de laatste prijs hier checken.

Playmobiel speelgoed – scheidsrechter met zijn grensrechters

playmobiel speelgoed scheidsrechter met grensrechters
(bekijk meer afbeeldingen)
Lekker een match naspelen met dat bekende Playmobiel merk. Je kunt niet trotser zijn dan dat je kind buitenspel naspeelt met zijn speelgoed. En daar heb je de volle brigade voor nodig, de grensrechters die nauw samenwerken met de scheidsrechter om één front te vormen.

De lijnrechter steekt zijn vlag in de lucht bij een fout van een speler. Het fluitsignaal van de scheidsrechter klinkt meteen door het stadion heen, hij legt de wedstrijd stil.

Het team overlegt nog even over de ontstane situatie en dan pakt de scheids de bijgeleverde gele kaart. Zonder zijn grensrechters had hij deze beslissing niet kunnen nemen!

Playmobiel kennen we al van toen wij jong waren en het inspireert kinderen nog steeds om leuke situaties na te spelen met de nodige dosis fantasie.

De poppetjes van 7,5cm en ronddraaiende ledematen zijn nog onveranderd, maar er zijn er wel een hele hoop bijgekomen.

Voor elke baan, elke situatie en elke magische wereld kun je er wel eentje vinden, zo ook voor de wereld van de scheidsrechters.

Met de grijphandjes kunnen ze de bijgeleverde attributen, zoals de gele kaart en de vlaggen, vasthouden. De speelsets zijn enorm leuk om spelenderwijs te leren over het vakgebied.

Ze stimuleren hand-oogcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden van je kind.

Dit team van scheidsrechters kun je bij bol.com kopen, check hier de laatste prijs.
Helemaal leuk met nog wat voetballers van playmobil erbij om er een hele speelmatch van te maken. Het hele assortiment bij bol.com vind je hier.

Smurf scheidsrechter – brilsmurf

brilsmurf scheidsrechter speelgoed

(bekijk meer afbeeldingen)

Wie anders dan brilsmurf zou de scheidsrechter kunnen zijn. Altijd maar de regeltjes in de gaten houdend en wijst iedereen op zijn fouten. Dat is een scheidsrechter in wording.

Brilsmurf scheids kun je samen gebruiken met andere smurfen om ze de nodige leiding te geven. Maar dat zal brilsmurf nog niet zo gemakkelijk afgaan! Koop hem nu voor je zoon of dochter bij bol.com.

Conclusie

Dit zijn de scheidsrechter speelgoed artikelen die ik heb gevonden. Hopelijk zit er iets voor je bij om jouw trots alvast over te brengen op je kleine.

En natuurlijk, het leukste speelgoed voor je kind is nog altijd een mooie voetbal.

Joost Nusselder, de oprichter van scheidsrechters.eu is een content marketer, vader en houdt van het schrijven over allerlei sporten, en heeft zelf het grootste deel van zijn leven ook flink gesport. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij hun sportactiviteiten.